Maak kennis met onze omgevingsmanager

Willem Wijnen is actief als omgevingsmanager voor het gebied Nederrijn – Lek . Hieronder stelt hij zich kort aan u voor.

Vanuit mijn persoonlijke interesses en studie als landschapsontwerper voel ik me sterk verbonden met het landschap waarin we wonen, werken en recreëren. Daarom ben ik trots dat ik kan bijdragen aan dit mooie project. Namens BTL zorg ik ervoor dat de werkzaamheden zo goed mogelijk verlopen. Dit doe ik door rekening te houden met de natuurlijke omgeving, overlast tot een minimum te beperken en regelmatig te overleggen met betrokken partijen.

Mijn rol binnen dit project

Als omgevingsmanager zijn mijn belangrijkste taken het stroomlijnen van vergunningentrajecten en ontwerpprocessen, en de communicatie met derden. Project Stroomlijn zie ik als een maatschappelijke klus, die we samen moeten klaren. En dat gaat zeker lukken, als we zorgvuldig werken en zorgen dat de betrokkenen oog hebben voor elkaar.

Met een team van adviseurs inventariseer en analyseer ik alle omgevingsaspecten, zodat we altijd handelen op basis van de juiste informatie. We werken zorgvuldig, hanteren transparante processen en stemmen onze plannen af met terreineigenaren, pachters, beheerders en andere belangstellenden.

Ik ga graag met u in gesprek

Misschien hebben we elkaar in de afgelopen periode al eens gesproken tijdens onze veldinventarisatie. De komende maanden kunt u me nog vaker tegenkomen in het gebied en  schuiven mijn collega’s en ik regelmatig aan als gespreksadviseur voor betrokkenen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *