Stroomlijn | Nederrijn - Lek

Wie zijn wij?

BTL

BTL is marktleider op het gebied van omgevingsverzorging in Nederland, met ruim 400 medewerkers werken wij landelijk vanuit een vijftiental locaties. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in tal van markten: van (zorg-) instellingen, grote en kleine organisaties, projectontwikkelaars, woningbouwcoöperaties tot en met verschillende (semi-)overheden.

De BTL Groep bestaat uit:

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat” is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

We willen leven in een land dat beschermd is tegen overstromingen. Een land waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar we vlot en veilig van A naar B kunnen.

Daarvoor zetten de mensen van Rijkswaterstaat zich dagelijks in. Met ruim 200 jaar kennis van de inrichting van ons land weten ze dat dit meer is dan het technisch uitvoeren van projecten aan weg en water. Het gaat ook om de balans tussen al die belangen: economie, milieu, woongenot.

Rijkswaterstaat betrekt daarom burgers bij de inrichting van hun leefomgeving en werkt samen met bijvoorbeeld waterschappen, gemeenten, bedrijven en kennisinstituten. Zo werken we met elkaar aan duurzame oplossingen voor een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.”