Maak kennis met onze technisch manager

Henk van den Hoogen is actief als technisch manager voor het gebied Nederrijn – Lek . Hieronder stelt hij zich kort aan u voor.

Ik ben sinds juni 2014 werkzaam bij BTL-realisatie vestiging Venray als projectleider. Bij deze vestiging stuur ik voornamelijk de grotere projecten aan.

Ik ben 57 jaar, getrouwd, heb 2 kinderen en ben woonachtig in het dorp Reek bij Grave (beneden de sluis). Vanaf de jaren 80 ben ik werkzaam in de groenvoorzieningssector en dan voornamelijk aan de uitvoerende kant bij diverse groenaannemingsbedrijven. Bij deze bedrijven ben ik bij allerlei werkzaamheden betrokken geweest, van aanleg en onderhoud bij particuliere tuinbezitters, bedrijven en gemeentelijke groenvoorzieningen tot aanleg en onderhoud van sportvelden.

Mijn rol binnen dit project

Als technisch manager zijn mijn belangrijkste taken het stroomlijnen van de uitvoering: van aansturing van de vakmensen in het veld tot en met het borgen en nakomen van gemaakte afspraken en gestelde eisen tijdens het ontwerpproces. Het kan hierbij gaan om wensen van rechthebbenden en eisen vanuit vergunningszaken tot en met eisen inzake de zorgvuldigheid in omgang met de (beschermde) natuur waarin we werken.

Met een team van vakmensen bepaal ik de uitvoeringsplanning, werkwijzen en proberen we hinder voor de omgeving zo veel mogelijk te voorkomen. We werken zorgvuldig, hanteren duidelijke processen en stemmen onze uitvoeringswijze en planning af met terreineigenaren, pachters, beheerders en andere belanghebbenden.

Zichtbaar in het veld

Misschien heeft u één van mijn collega’s de afgelopen periode al eens gesproken tijdens onze voorbereidingsfase. De komende maanden en ook in 2016 kunt u mij vaker aantreffen in het veld. Volgens planning hopen wij vanaf ca. eind oktober buiten aan de slag te gaan. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *